Taneční sobota Podzimní víly
3. 10. 2020

Podzim je v rozpuku a malé víly mají plné ruce práce. Musí přinést podzim i do jejich kraje, což je těžší než se zdá. Mají před sebou těžké úkoly a mnohá protivenství než celý jejich kraj oblékne podzimní kabátek.
Jestli máte doma malou vílu, přihlaste ji na taneční sobotu! Bude plnit zábavné úkoly, učit se podzimní tance a také něco vyrábět.

Taneční sobota je určena pro děti od 4 do 10 let.
Čas: 10:00 – 16:00.
POZOR ZMĚNA! Přesunuli jsme se do sálu na Botanická 53a v Brně.
Cena je 450,- Kč.
Taneční sobota je obsazena. Pokud chcete být zařazeni mezi náhradníky, napište na adela.pinknerova@volny.cz

Co je to taneční sobota?
Taneční sobota je celodenní pohybový program pro děti na motivy oblíbených pohádek. Program je koncipován jako hra, ve které musí děti vyřešit nějakou záhadu, pomoci pohádkové postavě plněním různých úkolů nebo pohybových her a aktivit.
Součástí je vždy naučení jedné a více choreografií, díky kterým se děti seznámí s různými tanečními styly. Podporujeme v dětech jejich pohybové nadání, vedeme je k nacházení vlastního pohybového vyjádření a kreativitě.
Tvořivosti se nekladou meze ani ve výtvarném tvoření, které je jako odpočinková aktivita po obědě.
Na programu nejsou přítomni rodiče.
Jídlo není v ceně, děti si nosí svačinky a oběd z domu, stejně tak i příbory. V sále není mikrovlnná trouba, jídlo není možné ohřát. Dohlížíme na pitný režim a tekutiny dětem doplňujeme.

Hodí se mé dítě na taneční sobotu?
Věková hranice 4 roky je poměrně nízká a chápeme, že ne všechno je dítě v tomto věku schopné zvládnout. Před přihlášením prosím zvažte, zda je dítě schopné se samo najíst, zajít si na toaletu bez větší pomoci dospělého (lektor opravdu nemá čas utírat zadečky) a samostatně se o sebe postarat. Pokud dítě není zvyklé trávit alespoň půl dne bez rodičů, může pro něj být program psychicky náročný a doporučujeme spíše počkat, až trochu vyroste.
Naopak není žádnou překážkou, pokud dítě nikdy nechodilo do taneční přípravky a nemá žádnou zkušenost s tancováním.