Dumáte, jak nejlépe oslavit Den dětí? Už nemusíte! Na 1. června jsme připravili speciální taneční sobotu o odvážné skotské princezně. Přichází na řadu Rebelka….

Poslední taneční sobotu pořádáme 22. června na téma pohádky Žabí princezna.

Taneční sobota Rebelka sobota 1. 6. 2019

Prvorozená dcera skotského krále, princezna Merida, je impulzivní a svéhlavá. Svými činy nechtěně rozpoutá v království chaos a běsnění. Merida musí objevit význam skutečné odvahy, aby zlomila příšernou kletbu, než bude příliš pozdě. Přidej se k ní a vyzkoušej pravé skotské tance nebo střílení z luku.

Přihláška zde. Přihlášení je závazné! Zrušení účasti omlouvá pouze onemocnění. Přečtěte si pozorně podmínky přihlášení v přihlášce.

Taneční sobota Žabí princezna
22. 6. 2019

Krásná a pyšná princezna je za trest za své chování zakletá v žábu. Svého počínání lituje a velmi touží po vysvobození, jenže princové se k činu nemají. Zkusíte princeznu vysvobodit vy? Odměna vás nemine! Úkoly, pohybové hry, tanec a navíc odhalení tajemství, jak se chovat jako opravdová princezna.

Přihláška zde. Přihlášení je závazné! Zrušení účasti omlouvá pouze onemocnění. Přečtěte si pozorně podmínky přihlášení v přihlášce.

Co je to taneční sobota?

Taneční sobota je celodenní pohybový program pro děti na motivy oblíbených pohádek. Program je koncipován jako hra, ve které musí děti vyřešit nějakou záhadu, pomoci pohádkové postavě plněním různých úkolů nebo pohybových her a aktivit.
Součástí je vždy naučení jedné a více choreografií, díky kterým se děti seznámí s různými tanečními styly. Podporujeme v dětech jejich pohybové nadání, vedeme je k nacházení vlastního pohybového vyjádření a kreativitě.
Tvořivosti se nekladou meze ani ve výtvarném tvoření, které je jako odpočinková aktivita po obědě.
Na programu nejsou přítomni rodiče.
Jídlo není v ceně, děti si nosí svačinky a oběd z domu, stejně tak i příbory. V sále není mikrovlnná trouba, jídlo není možné ohřát. Dohlížíme na pitný režim a tekutiny dětem doplňujeme.

Taneční sobota je určena pro děti od 4 do 10 let.
Je vždy od 10:00 do 16:00 a probíhá v sále na Skřivanově 12a v Brně.
Cena je 400,- Kč.